Sleufsilowanden met prefab betonelementen van Oostbeton

Sleufsilo wanden

Sleufsilo wanden

Als u van plan bent om een sleufsilo aan te leggen, bent u bij Oostbeton aan het juiste adres. Onze sleufsilo-elementen zijn namelijk ontzettend geschikt om te gebruiken voor het opzetten van een sleufsilo. De sleufsilowanden die Oostbeton produceert zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen een voordelige prijs. Zo kunt u een sleufsilo samenstellen tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hoogwaardig beton voor sleufsilowanden

De losse elementen voor het aanleggen van een sleufsilo worden door Oostbeton geproduceerd en geleverd. Een sleufsilo is opgebouwd uit een aantal hoogwaardige betonnen L-wanden. Zo kunt u zelf bepalen in welke vorm de sleufsilo uiteindelijk bij uw bedrijf komt te staan. Als de sleufsilo eenmaal is aangelegd is het slechts nog een kwestie van vullen. Zo wordt het agrarische product op een professionele en uitstekende manier opgeslagen.

Naast de sleufsilowanden bieden wij ook oplossingen voor:

Verschillende formaten

De sleufsilo’s van Oostbeton zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ze verschillen van elkaar in de dikte en hoogte, zodat er altijd een product is dat perfect past bij uw eisen. De sleufsilo die we uiteindelijk zullen leveren is uiteraard geproduceerd volgens de hoogste standaarden. We werken met de beste materialen en technieken, waardoor we een zeer hoge kwaliteit kunnen garanderen. We helpen graag bij het bepalen van de juiste losse onderdelen van de sleufsilo. Op deze manier weet u zeker dat u geen spijt krijgt van de aanschaffing van een sleufsilo.

Het bestellen en leveren van de sleufsilo’s gaat heel gemakkelijk. We bespreken uw wensen en stellen vervolgens een offerte op maat op. Voorafgaand geven we een uitgebreid advies over de beste oplossing voor uw bedrijf. Bij levering gaat ons team van specialisten direct aan de slag om de wanden op de plaats te zetten. Wilt u meer informatie over de sleufsilo’s of onze andere betonproducten, neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag!