Sleufsilowanden met prefab betonelementen van Oostbeton

Sleufsilo wanden

Als u van plan bent om een sleufsilo aan te leggen, bent u bij Oostbeton aan het juiste adres. Onze sleufsilo-elementen zijn namelijk ontzettend geschikt om te gebruiken voor het opzetten van een sleufsilo. De sleufsilowanden die Oostbeton produceert zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen een voordelige prijs. Zo kunt u een sleufsilo samenstellen tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. De sleufsilowanden zijn te gebruiken voor diverse doeleinden zoals een mestopslag, maïsopslag of voor bijvoorbeeld opslag van afvalproducten.

Hoogwaardig beton voor sleufsilowanden

De losse elementen voor het aanleggen van een sleufsilo worden door Oostbeton geproduceerd en geleverd. Een sleufsilo is opgebouwd uit een aantal hoogwaardige betonnen L-wanden. Zo kunt u zelf bepalen in welke vorm de sleufsilo uiteindelijk bij uw bedrijf komt te staan. Als de sleufsilo eenmaal is aangelegd is het slechts nog een kwestie van vullen. Zo wordt het agrarische product op een professionele en uitstekende manier opgeslagen.

Naast de sleufsilowanden bieden wij ook oplossingen voor:

L-wanden voor uw sleufsilo

De L-vormige sleufsilowanden van Oostbeton zijn stevige betonwanden zijn zo gemaakt dat de vochtafvoer en scheiding van grondwater en eventuele sappen (bijvoorbeeld van maïs) op de juiste manier gebeurt. Uiteraard zijn de gebruikte betonelementen voor de sleufsilo ook bestand tegen een hoog gewicht of een hoge druk. Omdat de sleufsilo geprefabriceerd worden in de fabriek zijn ze beschikbaar in verschillende soorten en maten en zijn snel en eenvoudig te plaatsen.

Voordelen sleufsilowanden

Sleufsilo’s genieten vaak de voorkeur boven grasbalen en rijkuilen, omdat er meer voedingsstoffen bewaard blijven. De hogere voedingswaarde van voer uit sleufsilo’s zorgt ervoor dat het vee goed wordt gevoed, dit leidt bij bijvoorbeeld melkkoeien tot een verbeterde melkproductie. Ook blijft het voer schoner wat leidt tot minder kans op schimmelvorming, broei of ziektekiemen in het voer.

Verschillende formaten

De sleufsilo’s van Oostbeton zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ze verschillen van elkaar in de dikte en hoogte, zodat er altijd een product is dat perfect past bij uw eisen. De sleufsilo die we uiteindelijk zullen leveren is uiteraard geproduceerd volgens de hoogste standaarden. Voor onze sleufsilowanden werken we met de beste materialen en technieken, waardoor we een zeer hoge kwaliteit kunnen garanderen. We helpen graag bij het bepalen van de juiste losse onderdelen van de wanden. Op deze manier weet u zeker dat u geen spijt krijgt van de aanschaffing van een sleufsilo.

Prefabricage sleufsilowanden

De sleufsilowanden van Oostbeton worden geprefabriceerd in onze eigen fabriek. Dit zorgt ervoor dat de betonelementen onder optimale omstandigheden kunnen uitharden. Naast onze standaardafmetingen zijn we in staat om de sleufsilowanden volledig op maat te fabriceren, zodat u zeker weet dat uw sleufsilo precies wordt zoals u in gedachten heeft. De sleufsilo’s laten zich eenvoudig plaatsen omdat de sleufsilowanden in hun geheel worden geleverd op de bouwplaats. Zo kunnen we eenvoudig en vlot de sleufsilo in elkaar zetten.

Bestelling en levering

Het bestellen en leveren van de sleufsilo’s gaat heel gemakkelijk. We bespreken uw wensen en stellen vervolgens een offerte op maat op. Voorafgaand geven we een uitgebreid advies over de beste oplossing voor uw bedrijf. Onze sleufsilowanden worden vervaardigd uit beton en middels prefabricage gemaakt. Dit betekent dat de wanden op locatie eenvoudig in elkaar worden gezet. Ook zijn de sleufsilo’s volledig op maat te maken. Bij levering gaat ons team van specialisten direct aan de slag om de sleufsilowanden op de plaats te zetten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de sleufsilowanden, L-wanden of onze andere betonproducten, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag!