Mais inkuilen met sleufsilowanden van Oostbeton

Mais inkuilenOostbeton is het juiste adres voor alle benodigde producten voor het inkuilen van mais. We hebben een ruime selectie aan sleufsilowanden voor het opbouwen van een sleufsilo. Alle producten zijn door ons zelf geproduceerd en geselecteerd op de wensen en eisen van bedrijven uit de agrarische sector.

Snijmais is voor veel boeren een essentieel ingrediënt voor het voer van het vee. Om de mais lang te kunnen bewaren wordt het ingekuild. Het inkuilen van mais is echter geen makkelijke klus. Gelukkig hebben we bij Oostbeton de juiste kennis en producten in huis om het inkuilen succesvol uit te voeren.

Luchtdicht afsluiten van mais

Na het oogsten van de mail wordt het opgeslagen in een sleufsilo. Deze is opgebouwd uit verschillende losse keerwanden, waardoor er een bak ontstaat die volledig gevuld kan worden met mais. De mais moet echter wel volledig glad en vlak afgedekt worden, omdat het anders kan gaan rotten. Door de mais in te kuilen wordt het helemaal luchtdicht afgesloten en blijft het lang goed.

Beste producten

Bij Oostbeton kunt u terecht voor sleufsilo’s die op voorraad beschikbaar zijn. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen, zodat we u de beste producten kunnen aanbieden. Door nauw te luisteren naar onze vorige klanten, weten we precies aan welke eigenschappen de sleufsilo’s moeten voldoen voor het inkuilen van mais en gras

Wilt u meer informatie over de oplossingen van Oostbeton? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte is een mailtje of telefoontje voldoende!