Mais inkuilen met sleufsilowanden van Oostbeton

Mais inkuilen

Oostbeton is gespecialiseerd in het bouwen en aanleggen van sleufsilowanden voor het inkuilen van maïs. Ons assortiment bestaat uit een ruime selectie aan sleufsilowanden en onze producten worden door onszelf geproduceerd en op maat gemaakt. 

Snijmaïs is voor veel boeren een essentieel ingrediënt voor het voer van het vee. Om de houdbaarheid te waarborgen, wordt het ingrediënt ingekuild. Het inkuilen van maïs vraagt om precisie en kwaliteit. Bij Oostbeton vind je de juiste materialen om het inkuilen succesvol uit te kunnen voeren, daarnaast hebben wij de juiste kennis in huis om het inkuilen van maïs succesvol uit te kunnen voeren.

Luchtdicht afsluiten van mais

Na het oogsten van de maïs dient het opgeslagen te worden in een sleufsilo. Deze sleufsilo bestaat uit verschillende losse keerwanden die samen een bak vormen dat gevuld kan worden met maïs. De sleufsilowanden van Oostbeton zijn van hoge kwaliteit en biedt duurzame opslag van uw maïs en alle andere ruwvoer. Maïs inkuilen betekent dat uw maïs luchtdicht wordt afgesloten, waardoor de maïs een lange houdbaarheid kent.

Sleufsilo’s van hoogwaardige kwaliteit

Sleufsilo’s van Oostbeton zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hebben sleufsilo’s op voorraad en direct leverbaar. Wilt u uw sleufsilo op maat? Onze specialisten weten precies aan welke eigenschappen de sleufsilo’s moeten voldoen. Dankzij jarenlange kennis en ervaring kunt u uw maïs of andere ruwvoer voor een lange tijd inkuilen. 

Wilt u meer informatie over de oplossingen van Oostbeton? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@oostbeton.nl of maak gebruik van ons contactformulier.