Biggenrooster op maat

Elk bedrijf heeft een goede ondergrond nodig. Voor een agrarisch bedrijf geldt dat wel heel letterlijk. Of uw vee nu buiten loopt of in de stal, de basis moet goed zijn. Zo kunnen biggen uitstekend uit de voeten op de prefab betonnen biggenroosters van Oostbeton. Onze gecertificeerde biggenroosters voldoen aan alle eisen op het gebied van draagvermogen, brandwerendheid, mestdoorlatendheid, sterkte en draagvermogen. En we leveren ze zo vanuit onze fabriek bij u in de stal, in de maatvoering en de spleetbreedte die u nodig heeft. Zo krijgen uw biggen het maatwerk dat ze verdienen.

biggenrooster

Productblad downloaden

Van elk product hebben wij een apart PDF productblad beschikbaar. Hierin staat alle informatie + specificaties van het product.

Klik op de button om het productblad te downloaden.

De voordelen van prefab betonnen biggenroosters

Het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige prefab betonelementen is sowieso al een vak. Maar aan die vakkennis voegt Oostbeton nog een specialisme toe: betonnen constructies voor de agrarische sector. Van onderslagbalken tot sleufsilo’s en van boxdekken tot afdekplaten voor de mestkelder: voor tal van ondersteunings- en opbergconstructies in de veehouderij is beton het ideale materiaal. Enkele voordelen van beton:

  • beton kan tegen een stootje
  • beton heeft veel draagvermogen
  • beton kan van de juiste stroefheid worden voorzien
  • beton heeft in combinatie met bewapening een hoge brandwerendheid
  • beton is relatief goed schoon te houden.

Al deze voordelen zijn juist bij biggenroosters heel belangrijk. Zo wegen biggen al snel zwaarder dan hun omvang doet vermoeden. Ook kunnen ze alleen goed voortbewegen op een stroeve ondergrond.

Door in de fabriek biggenroosters in verschillende maten en uitvoeringen te produceren, kan Oostbeton deze roosters uit voorraad leveren. We hoeven alleen de maatvoering van uw stal te weten om het correcte aantal biggenroosters in de juiste breedte, lengte en hoogte te leveren. Dit maakt snelle levertijden en maatwerk mogelijk. Ook kunnen we in de fabriek met behulp van onze mallen en gestandaardiseerde productieprocessen een consistente en hoogwaardige kwaliteit bereiken. Al onze prefab betonelementen zijn gecertificeerd en voldoen aan de actuele normen en voorschriften.

Uw betonnen vloer met biggenroosters is gewoon te koop

U hoeft geen nieuwe betonnen vloer in uw stal te storten wanneer u nieuwe biggenroosters wilt. Die vloer bouwen wij gewoon met behulp van onze prefab betonnen biggenroosters bij u ter plaatse in de stal op. U kunt die biggenroosters in de volgende maten bij ons kopen:

  • breedte van 400, 420 of 483 mm
  • lengte van 800 t/m 3200 mm
  • spleetbreedte van 11 of 14 mm

Een betonnen vloer met biggenroosters van Oostbeton kan biggen tot 60 kg dragen. De stroefheid is conform FSC 2000.

Dankzij ons ruime assortiment betonnen biggenroosters kunnen we uw stalvloer op maat leveren. Wij leveren de betonelementen niet alleen bij u op het bedrijf, maar leggen ze ook ter plaatse in uw stal op de juiste plek en op de juiste manier. Die ondersteuning van begin tot eind (van bestelling tot plaatsing) is een wezenlijk kenmerk van onze aanpak. Het gaat ons om de kwaliteit van het eindresultaat, want die bepaalt uw tevredenheid als klant. Wij maken weliswaar prefab betonelementen, maar leveren uiteindelijk een betonnen stalvloer met biggenroosters. Voor minder doen wij het niet en wilt u het ook niet.

Oostbeton ontzorgt u graag. Terwijl wij ons bezighouden met de betonnen stalvloer voor uw biggen, kunt u zich volledig op uw bedrijfsvoering blijven richten. Wij produceren en leveren betonelementen voor een groot aantal agrarische toepassingen, zodat we u op nog veel meer gebieden kunnen ontzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van prefab betonnen biggenroosters in uw stal? Of over andere toepassing van betonelementen op uw bedrijf? Neem contact op met Oostbeton voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij maken graag kennis met u!