Keerwanden met prefab elementen van Oostbeton

keerwandenOostbeton is onder meer gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige keerwanden. Deze keerwanden zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen in de agrarische sector, de bouw en de industrie.

Ruim assortiment

Keerwanden zijn L-vormige producten van beton. De vorm zorgt ervoor dat de losse L-vormige elementen stevig blijven staan. Door de druk op de voet blijft de rug automatisch overeind staan. Hierdoor zijn de wanden op verschillende manieren inzetbaar. De wanden worden normaal gesproken in een bepaalde vorm achter elkaar geplaatst, zodat er een aaneengesloten rij ontstaat. De vorm van de losse keerwanden is bijna altijd hetzelfde. Er zijn natuurlijk wel veel verschillende afmetingen beschikbaar. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke vorm de keerwanden aannemen. Oostbeton beschikt over een ruim assortiment van veel uiteenlopende elementen.

Oostbeton biedt ook oplossingen voor:

Diverse toepassingen

Door de veelzijdige toepassing van de keerwanden, worden ze doorgaans gebruikt in verschillende sectoren. Zo zijn ze in te zetten bij het scheiden van grond en water. Door de unieke vorm van de keerwanden is het mogelijk om water volledig tegen te houden. Uiteraard zijn de keerwanden van beton ook bestand tegen een hoog gewicht of een grote druk. Dit zorgt ervoor dat ze goed geschikt zijn voor het opslaan van aarde, veevoer of landbouwproducten. De keerwanden van Oostbeton zijn allemaal geproduceerd op een hoogwaardige wijze, waarbij rekening is gehouden met de strenge eisen van de eindgebruiker. De producten zijn hierdoor ook geschikt voor bedrijven en toepassingen in de milieusector.

Oostbeton geeft u graag een uitgebreid en vrijblijvend advies over het aankopen en gebruiken van keerwanden. We hebben altijd een groot assortiment van keerwanden op voorraad, zodat we snel en voordelig de juiste producten kunnen leveren. Mocht u uiteenlopende wensen hebben over bijvoorbeeld afwijkende keerwanden, dan helpen we u graag verder. Neem direct contact op voor een offerte op maat of een vrijblijvend advies over

  • sleufsilo-elementen
  • keerwanden
  • L-elementen
  • andere betonproducten