Keerwanden met prefab elementen van Oostbeton

Oosbeton-toepassingen-sleufsilo-wanden

Oostbeton is onder meer gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige betonnen keerwanden. Deze keerwanden van beton zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen in de agrarische sector, de bouw en de industrie. Bent u op zoek naar betonnen keerwanden / L-elementen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op! 

Ruim assortiment

Keerwanden zijn L-vormige producten van beton. De vorm zorgt ervoor dat de losse L-vormige elementen stevig blijven staan. Door de druk op de voet blijft de rug van de keerwand automatisch overeind staan. Hierdoor zijn betonnen keerwanden op verschillende manieren inzetbaar. Oostbeton richt zich hoofdzakelijk op betonnen keerwanden voor de agrarische sector, de bouw en de industrie. De keerwanden worden normaal gesproken in een bepaalde vorm achter elkaar geplaatst, zodat er een aaneengesloten rij ontstaat. De vorm van de losse keerwanden is bijna altijd hetzelfde. Er zijn natuurlijk wel veel verschillende afmetingen beschikbaar. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke vorm de betonnen keerwanden aannemen. Oostbeton beschikt over een ruim assortiment van veel uiteenlopende elementen en betonnen keerwanden.

Oostbeton biedt ook specifieke oplossingen voor:

Diverse toepassingen

Door de veelzijdige toepassing van de betonnen keerwanden worden ze doorgaans gebruikt in verschillende sectoren. Oostbeton richt zich hoofdzakelijk op betonnen keerwanden voor de agrarische sector, bouw en industrie. Zo zijn de keerwanden uitstekend in te zetten bij het scheiden van grond en water. Door de unieke vorm van de keerwanden en het gebruik van beton als materiaal is het mogelijk om water volledig tegen te houden. Uiteraard zijn de betonnen keerwanden ook bestand tegen een hoog gewicht of een grote druk. Dit zorgt ervoor dat ze goed geschikt zijn voor het opslaan van aarde, veevoer of landbouwproducten. De keerwanden van Oostbeton zijn allemaal geproduceerd op een hoogwaardige wijze, waarbij rekening is gehouden met de strenge eisen van de eindgebruiker. De producten zijn hierdoor ook geschikt voor bedrijven en toepassingen in de milieusector.

Oostbeton geeft u graag een uitgebreid en vrijblijvend advies over het aankopen en gebruiken van keerwanden. We hebben altijd een groot assortiment van betonnen keerwanden op voorraad, zodat we snel en voordelig de juiste producten kunnen leveren. Mocht u uiteenlopende wensen hebben over bijvoorbeeld afwijkende keerwanden, dan helpen we u graag verder. Neem direct contact op voor een offerte op maat of een vrijblijvend advies.