Groene Vlag vloer door Oostbeton

Groene vlag vloerBent u op zoek naar een echt kwalitatieve vloer voor uw stal of veehouderij? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. De roosters die geschikt zijn voor Groene Vlag, die wij in ons assortiment hebben, worden gezien als de beste in zijn soort. Door de unieke eigenschappen van deze roosters is het een perfecte oplossing voor het dierenwelzijn en het beperken van de ammoniakuitstoot.

Rundvee roosters met Groene Vlag kappen

De rubberen kappen van de vloeren zijn geschikt voor de rundvee plus roosters. Door een speciaal afsluitmechanisme is de ammoniakuitstoot in de mestkelder nagenoeg nihil. Dit is uiteraard erg goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van mens en dier.

Zachte toplaag

Het is bewezen dat de roosters van Groene Vlag erg goed zijn voor het welzijn van de varkens of koeien. Omdat het vee vaak dagelijks over een vloer van een stal heenloopt, is het van belang dat deze vloer prettig is voor de klauwen. De boeren die de roosters gebruiken geven aan dat de vloeren ervoor zorgen dat de dieren niet meer uitglijden, waardoor ze veel minder vaak klauwproblemen hebben.

De specialisten van Oostbeton hebben veel verstand van de vloeren die geschikt zijn voor Groene Vlag. Daarom geven we u graag een uitgebreid advies over het aanschaffen of leggen van de roosters. We hebben een korte levertijd en helpen u graag bij het leggen en monteren van de producten. Als uw roosters aan een renovatie toe zijn, kunnen wij ze uiteraard ook aanleveren in uiteenlopende renovatiematen. Neem direct contact met ons op voor een uitgebreid en vrijblijvend advies in een groene vlag vloer!