Groene Vlag vloer door Oostbeton

Groene vlag vloerBent u op zoek naar een kwalitatieve groene vlag vloer voor uw stal of veehouderij? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij hebben verschillende roosters in ons assortiment die geschikt zijn voor de groene vlag vloer. Deze roosters worden gezien als de beste in zijn soort. Door de unieke eigenschappen zijn ze de perfecte oplossing voor het dierenwelzijn en het beperken van ammoniakuitstoot.

Rundvee roosters met Groene Vlag kappen

De rubberen kappen van de groene vlag vloer zijn geschikt voor de rundvee plus roosters. Door een speciaal afsluitmechanisme van de rundvee plus roosters is de ammoniakuitstoot in de mestkelder nagenoeg nihil. Dit is uiteraard erg goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van mens en dier.

Voordelen

  • Hygiënisch door zelfdrogende effect
  • Optimale beloopbaarheid 
  • Verbeterde klauwgezondheid
  • Verhoogde mobiliteit
  • Ammoniakreductie
  • Eenvoudige montage

Hygiëne Groene Vlag vloer

De groene vlag vloer heeft een licht bollende vorm, hierdoor ontstaat er een zelfdrogend effect waardoor de vloer sneller droogt. De kans op bacteriën neemt hierdoor af en het welzijn van het vee neemt toe. 

Verbetering dierenwelzijn

Het is bewezen dat de groene vlag vloer erg goed is voor het welzijn van de varkens of koeien. Omdat het vee dagelijks over de vloer van de stal heen loopt, is het van belang dat deze vloer prettig is voor de klauwen. 

Op de groene vlag vloer kan het vee met veel meer grip lopen, hierdoor nemen ze grotere stappen wat automatisch goed is voor de mobiliteit en klauwen van het vee. Dit komt door de indrukbaarheid van de groene vlag kappen. Door het aanschaffen van de vloer wordt de comfort van de weilanden meegenomen tot in de stal van het vee. 

Onze klanten die gebruik maken van de roosters geven dan ook aan dat de dieren minder vaak uitglijden en hierdoor ook veel minder klauwproblemen hebben.

Meer weten over Groene Vlag vloeren?

De specialisten van Oostbeton hebben veel verstand van de groene vlag vloeren. We hebben een korte levertijd en helpen u graag bij het leggen en monteren van de producten. Als uw roosters aan renovatie toe zijn, kunnen wij de producten uiteraard ook aanleveren in uiteenlopende renovatie maten. 

Neem direct contact met ons op voor een uitgebreid en vrijblijvend advies!